Planerade Kurser 2021

Här lägger vi ut kurser som ska startas allt eftersom, så titta in då och då! Kurserna startar efter behov och förfrågningar, så om du är intresserad av en kurs så skicka in en anmälan så snart du kan! Anmälan är öppen året runt.

Vill du veta mer om kurserna, eller vill ha hjälp med att bestämma vilken kurs du och din hund platsar i, tveka inte att maila! Vi har gjort kursbeskrivningar för varje kurs för att du lättare ska hitta den kurs som passar dig och din hund.
Vi startar endast de kurser som har tillräckligt med deltagare och de som vi har instruktörer till. Vi skickar PM när en kurs är på gång att starta, PM:et är också en bekräftelse på att du har kommit med på kursen. Om kursen hålls inomhus läggs det till en extra avgift på kursavgiften.
Vi har även fria Onsdagsträningar för dig och din hund och det finns alltid minst en instruktör på plats.

Vi har högt tryck på våra kurser vilket är jätteroligt! För att gå kurs hos oss behöver du vara medlem i vår klubb, vill du bli medlem kan du bli det här! Du får även förtur till våra föreläsningar!

Vi har sett ett ökat behov av att få gå kurs även under vintern och vi kommer att möta det behovet med delvis digitala kurser. Först ut är en Valpkurs och en Rallylydnad Nybörjare. De kurser som är delvis digitala är markerade.
      Inga fler fysiska kurser är under planering inför vintern 2020-2021, vi avvaktar för att se hur smittspridningen av covid-19 utvecklar sig. Det går fortfarande att anmäla sitt intresse till alla kurser precis som vanligt så hör vi av oss vid kursstart.

Vår 2021

Start: Söndag 7/3 kl. 19.00
Instruktör: Emma Sjödin
Kursavgift: 800 kr
Antal tillfällen: 6
Antal platser kvar: 
 

Start: datum ej klart
Instruktör: Amanda Dahlgren
Kursavgift: 800 kr
Antal tillfällen: 6
Antal platser kvar: 

Start: datum ej klart
Instruktör: Jenny Näslund
Kursavgift: 800 kr
Antal tillfällen: 6
Antal platser kvar: