Välkommen till oss på MBHK!

Medlemsavgifter

Helbetalande: 500 kr

(varav förbundsavgift 400 kr & lokalklubbsavgift 100kr) 

Familjemedlem: 100 kr
(om annan i familjen är helbetalande medlem i Matfors BHK)
Delbetalande: 100 kr
(om du redan är medlem i SBK)


Du betalar in ditt medlemskap via Svenska Brukshundklubben, oavsett vilket medlemskap som passar dig. Via länken nedan kan du läsa om hur du blir medlem i SBK, hur du registrerar dig som medlem samt hur du betalar medlemsavgiften till SBK: https://www.brukshundklubben.se/klubbar-medlemskap/bli-medlem/

Genom att betala ditt medlemskap accepterar du att MBHK/SBK sparar dina personuppgifter och behandlar dem i enlighet med de ändamål som framgår genom våra medlemsvillkor.

Svensk Hundungdom

 6-25 år, 320 kr www.shu.se

Vill du vara medlem i Hundungdom betalar du in till dem och kan välja Matfors BHK som klubb.

Fördelar med medlemskap

Som medlem får du nyttja klubbens klubbstuga och planer, får förtur till MH, kurser och föreläsningar och dessutom får du en himla massa gemenskap på köpet!

Kontakta klubbens kassör om du önskar tagg till klubbstugan. Enbart medlemmar i MBHK har rätt till att hämta ut en tagg, väljer du att avbryta ditt medlemskap ska taggen lämnas tillbaka. 
info@matforsbhk.se 

Detta krävs för att gå kurs

För att gå kurs på en Matfors BHK behöver du vara medlem hos oss. Det innebär att du betalar in som helbetalande medlem och får då automatiskt medlemskap i Svenska Brukshundklubben.
Vill du veta mer om vad som ingår i ditt medlemskap genom SBK så kan du läsa mer om det på svenskabrukshundklubben.se

Att bli familjemedlem går också bra för att gå kurs om någon annan i hushållet redan är helbetalande i MBHK. Är du helbetalande medlem i en annan klubb betalar du in som delmedlem hos oss för att få gå kurs.

Medlemsvillkor

När vi behandlar dina personuppgifter följer vi bestämmelserna i GDPR och Dataskydds-förordningen. Dessa lagar har till uppgift att skydda din personliga integritet. Klicka på knappen nedan för att läsa mer om vad vi använder dina uppgifter till.