Valp & Unghund

Valpkurs

En kurs för valpar mellan 3 och 7 månader. Din valp ska ha fått sin tolv-veckors vaccination för att få medverka på kursen.

Vi hjälper dig och din valp med roliga övningar, skapa kontakt och ha kul med din hund. Riktar sig främst mot allmänlydnaden, kunna gå i koppel, socialträning, miljöträning, basövningar t.ex sitt, inkallning och ligg, hundmöten, hundvård m.m.

Kursavgift: 900 kr.

Antal tillfällen: 

Tävlingsgrund Valp

En kurs för valpar mellan 4 och 10 månader. Din valp ska ha fått sin tolv-veckors vaccination för att få medverka på kursen.

Denna kurs är för dig som planerar att tävla med din hund och vill träna in de grunder som skapar samarbete och motivation, samt stärker relationen mellan förare och hund inför kommande tävlingssatsning. Kursen ger dig verktyg för fortsatt träning och utveckling och övningarna riktar sig till alla ekipage oavsett tävlingsinriktning. Alla övningar anpassas efter individ, ålder och utvecklingskurva. Allt lärs in på ett lekfullt och kravlöst sätt med fokus på att valpen och föraren har roligt tillsammans för att bygga tillit och samarbete.
Observera att denna kurs inte har ett allmänt innehåll med fokus på vardagslydnad och miljöträning som den ordinarie valpkursen, denna kurs är specifikt inriktad mot tävlingsgrunder. 

Kursavgift: 900 kr.

Antal tillfällen: 6 

Vi startar våra kurser löpande under året.
För att gå kurs på en brukshundklubb ska du vara medlem i SBK.
Läs mer om det här.
Om kursen arrangeras i en inomhuslokal eller på annan plats läggs 100 kr till på kursavgiften.