Vardagslydnad

En kurs för hundar över 8 månader och uppåt, ingen hund är för gammal för denna kurs.
Vi fokuserar på samarbete mellan förare och hund. Moment som krävs för att klara vardagen med din hund ingår i kursen, som inkallning, sitt, ligg, passivitetsträning. I övrigt tränar vi på situationer som kan uppstå i vardagen där ni som förare får verktygen för att bygga på en sund relation med era hundar.

Kursavgift: 900 kr

Antal tillfällen: 6 

Förberedande Grunder

En kurs för hundar över 10 månader och uppåt. Kursen riktar sig främst till de som gått valpkurs och/eller vardagslydnad. Om du har fått ett intresse för att börja träna hund och vill fokusera på grunderna som behövs för att träna lydnad/bruks/rallylydnad så är detta kursen för dig. Är du dessutom tävlingsintresserad och vill gå tävlingskurserna framöver är denna kurs basen för övriga tävlingskurser. Kursen är såklart också till för dig som inte har tävlingstankar men vill utveckla er träning tillsammans.

Vi fokuserar på relationen och samarbetet mellan förare och hund, vi påbörjar grunderna i de moment som är återkommande i alla grenar; följsamhet/fritt följ, grunderna i sitt, ligg, stå, inkallning och apportering och bygger upp glädje och engagemang, vi bygger också upp stadga, fokus och koncentration. 
Kursavgift: 900 kr
Antal tillfällen: 6

Vi startar våra kurser löpande under året.
För att gå kurs på en brukshundklubb ska du vara medlem i SBK.
Läs mer om det här.
Om kursen arrangeras i en inomhuslokal eller på annan plats läggs 100 kr till på kursavgiften.