Kursverksamhet

Vi är väldigt aktiva på Matfors BHK inom vår kursverksamhet och vi är stolta över vårt breda kursutbud! Vi har många utbildade instruktörer inom flera grenar vilket möjliggör för oss att möta upp det stora kursbehovet som finns idag.
Du kan anmäla dig till våra kurser via vår hemsida året runt, tveka heller inte att fråga om det är något som är oklart. När kursen är full kan den startas om vi har tillgängliga instruktörer. Vi skickar ut PM med information om kursen, PM:et är också en bekräftelse på att du har kommit med på kursen.
Vi har gemensamma kursavslut efter varje kursperiod då vi bjuder på hamburgare och fika! Vi erbjuder olika provapå-aktiviteter och en tipsslinga där du kan vinna en valfri kurs i vårt kursutbud!
Hoppas du hittar en eller flera kurser som passar just dig så ses vi på planen! Om kursen anordnas i en inomhushall eller på annan plats läggs det till  en extra avgift på kursavgiften. Observera att priser och tidsupplägg kan ändras för kursen beroende på hur instruktörerna väljer att lägga upp kursen. Men du får alltid ett PM innan kursstart så du kan ta ställning till om upplägget passar dig och din hund.

För att gå kurs på Matfors BHK behöver du vara medlem hos oss, läs mer via knappen nedan!

Medlemsvillkor

Genom att betala din kurs accepterar du att Matfors BHK sparar dina personuppgifter och behandlar dem i enlighet med våra medlemsvillkor.