Lydnadsträning Åsa Sellidj

Vill du träna för fantastiska Åsa Sellidj?
Missa inte chansen att få ta del av hennes tänk och träning, det passar oavsett vad du tränar med din hund!

IPO-träningen är det som har legat i fokus för Åsa de senaste sex åren, med Peter och Connie Scherk som sina stora inspirationskällor och förebilder. Hon har jobbat heltid med hund i över fjorton år med fokus på beteende, inlärning och tävling och jobbar runt om i Sverige med föreläsningar, kurser och privatträningar.
Ett av hennes stora fokusområden är fritt följ, där hon vill ha fokus, attityd och glädje. Hon vill att hunden ska älska att jobba och inte älska att få sin belöning när jobbet är slut.

Åsa kommer två heldagar: mån 11/11 10-17 och ons 13/11 10-17! Nu kan du som vill boka en plats och få träna för henne. Hon tar 6 ekipage/dag så begränsat antal platser!!

Pris: 1200:-/dag
Plats: Matfors BHK
Anmälan är bindande och betalning görs direkt när du vet att du fått en plats. Ingen återbetalning! Anmälningstiden går ut 26/8!

Lunch fixar man själv under dagen. Fika kommer att finnas till försäljning.

Vid många anmälningar är vår prioritering följande:
1. Aktiva instruktörer i klubben
2. Aktiva hjälpinstruktörer i klubben
3. Aktiva medlemmar i klubben (dvs de som jobbar mycket ideellt)
4. Medlemmar i klubben
5. Medlemmar i andra klubbar

Skynda dig att anmäla dig via länken till höger!

Onsdagsträning

På onsdagar har vi friträning på Matfors BHK. Vi har en instruktör tillgänglig mellan 18.30-20.00 som du kan överösa med frågor och som hjälper dig med de moment du vill träna.

Första onsdagen i månaden är det skotträning. Skjutande kan pågå mellan 18.30 och 19.00.

Sista onsdagen i månaden är det träningstävling, vi håller det så likt en tävling som möjligt.
Kostnad 10 kr.

Vi tränar platsliggning för dem som vill varje onsdag. Passa på att träna din hund på onsdagar hos oss, det är jättebra miljöträning då det är flera hundar på plan och du får tillgång till en duktig instruktör. Regelbunden träning ger resultat.

VÄLKOMMEN!

  • Med hund: 1200 kr/dag
    Åhörare: 400 kr/dag
  • Välj dag som passar dig bäst, vill du få chansen att träna med din hund båda dagarna kan du skriva det i meddelandefältet.

  • Välj dag som passar dig bäst, vill du få chansen att vara med som åhörare båda dagarna kan du skriva det i meddelandefältet.