Beställning av klubbkläder

Med jämna mellanrum beställer vi klubbkläder till våra medlemmar och meddelar detta via mail och facebook. Vi har  västar, mössor, pannband och hoodies. Västar är nyligen beställda (Dec 2018).

Beställning av hoodie, mössa och pannband feb 2019

Det som är aktuellt just nu är mössor och pannband (Feb 2019). Gör din beställning via formuläret till höger så kontaktar vi dig när beställningen har kommit. Vi kommer att skicka ut datum till dig när du kan hämta din order i klubbstugan. Du betalar samtidigt som du skickar din beställning för att det ska bli så smidigt som möjligt. Sista dag att beställa är den 1 mars.
Kostnad mössa: 100 kr/st.
Kostnad pannband: 100 kr/st.
Kostnad hoodie med logga bak: 320 kr/st.
Kostnad hoodie med logga bak och namn fram: 370 kr/st.

Betalning av din beställning

För att underlätta för oss vill vi att du betalar din order i samband med beställningen. Du kan antingen swisha eller betala till vårt postgiro. Märk betalningen med namn + klubbkläder.
Swish: 070-347 0 394 (Björn Näslund)
Postgiro: 603 06 45 -3

Hoodie, mössa o pannband

• Du kan kryssa i ett eller flera alternativ.

• Skriv namn som du vill ha på tröjans framsida, tex förare och hund.
  • Fyll bara i om du vill köpa en mössa.

• Fyll bara i om du vill köpa ett pannband.