Workshop Rallylydnad

Workshop med hund är fullt! Finns fortfarande åskådarplatser utan hund!

Lördagen den 29/2 mellan 09.00-15.00 kommer vi att anordna en workshop rallylydnad mästarnivå. Instruktörer är rallydomarna Jenny Näslund och Emma Sjödin som båda har tävlat SM. Workshopen kommer att behandla följande i mån av tid:

-  momentinlärning av utmanande moment och finslipning
- effektiv träning för byte av sida
- individuell problemlösning 
- banvandring, lär dig analysera och förbered dig inför utmaningar
- bedömning
- tävlingsträning

Kostnad med hund: 300 kr per ekipage (FULLT)
Kostnad utan hund: 100 kr/ person (åskådare med möjlighet att ställa frågor). Betala i samband med anmälan för att göra anmälan giltig.
Lunch ingår inte i priset, men det finns möjlighet att värma lunch på plats och köpa fika. Begränsat antal platser så anmäl direkt!
Betalning via swish: 070-347 0 394 Näslund
Betalning via postgiro:  603 06 45 -3 
Betala i samband med anmälan.
Varmt välkomna!

Träning i ridhus för medlemmar

Matfors BHK har bokat Matfors Ryttarförenings ridhus lördagen den 29/2 09.00-15.00. På ena delen kommer vi att anordna en workshop i rallylydnad, (separat anmälan) andra delen finns tillgänglig för övriga medlemmar att träna individuellt. Det ger er möjlighet att se de möjligheter som MRF kan ge vid en uthyrning. I vanliga fall kostar det 350 kr/timme att hyra hela ridhuset, kontaktuppgifter finns på deras hemsida. Under detta datum kostar det endast 50 kr/person (betala i samband med anmälan för att anmälan ska vara giltig) att träna och ni visar hänsyn till varandra, ni kommer och går som ni vill mellan 9.00-15.00. Ni tränar vad ni vill och tar med er de träningssaker som ni behöver. Vid frågor kan ni använda formuläret bredvid, ni anmäler er också där så vi vet hur många som kommer. För att nyttja detta tillfälle ska varje person vara medlem och det är obligatorisk föranmälan.

Betala 50 kr via swish: 070-347 0 394 Näslund
Betala 50 kr via postgiro:  603 06 45 -3 
Betala i samband med anmälan.
Varmt välkomna!