Promenadslinga

Ta med dig familjen eller varför inte själv och gå en promenad samtidigt som ni svarar på frågor och utför uppdrag! Slingan börjar vid Matfors Brukshundsklubb på parkeringen, ni är varmt välkomna att parkera bilen där om ni kommer med bil. Slingan är uppmärkt med blåvita band och den är cirka två km lång, med jämna mellanrum hittar ni sammanlagt tolv frågor som ni besvarar via telefonen och längs vägen finns det också sju olika uppdrag som kan utföras. Det går att gå med barnvagn runt hela slingan (det är dock några backar både upp och ner). Det är helt kostnadsfritt att delta :)

Skicka in era svar efter promenaden och var med och tävla om bland annat ett tyngdtäcke från Cura of Sweden! Priserna anpassas efter deltagarnas ålder. Vid lika antal rätta svar förbehåller vi oss rätten att välja ut en vinnare. 

Ni får gärna gå slingan flera gånger! Men ni kan bara skicka in svar till frågorna max en gång/dag och max ett svar per hushåll/dag. Vi är lite luriga också, du kommer att få uppdrag längs vägen som gör att vi vet att du har gått hela slingan och en fråga syns bara under slingan :D

Uppdragen är barnanpassade och det är såklart valfritt att utföra dem, men håll koll på Uppdrag 5, den behöver ni besvara för tävlingens skull :) Alla frågor är hundrelaterade men man behöver inte ha hundkunskaper för att besvara dem. 

Var noggrann med att fylla i rätt mailadress och telefonnummer, det är genom dina uppgifter som vi kommer att kontakta dig! Du kommer att få ditt svar rättat direkt efter inlämning. Slingan sitter uppe från och med 20-12-27 och sista tävlingsdatum är 21-01-31. Lycka till!

Klicka på denna länk för att hitta svarsformuläret, när ni har besvarat alla frågor skickar ni in. Direkt efter får ni veta hur många rätta svar ni hade (bläddra ned för att se vilka frågor som ni svarat rätt på).
Ni kan gå slingan hur många gånger ni vill, men ni kan bara skicka in ett svar per dag per hushåll.