Vårträning Rallylydnad Mästare 2018

Vårens kurs Rallylydnad Mästare kommer att bli en träningskurs med instruktörsledda träffar varannan vecka. Övriga veckor tränar deltagarna tillsammans! Vi börjar den 6 maj och avslutar den 17 juni. Det kommer bli fyra instruktörsledda träffar och tre gruppträningar.
Vi startar en facebookgrupp där deltagarna kan ställa frågor, lägga upp filmer och få kontakt med övriga deltagare om gemensam träning. Denna grupp finns kvar även efter kursen för att möjliggöra en fortsatt träningsgrupp.
Vi kommer att fokusera på noggrann och positiv träning där vi jobbar med skyltarna för Mästarklass och dess svårigheter som kan dyka upp under kursens gång. 
Vi kommer att individanpassa träningen, därför kan även de som redan tävlar Mästare delta på kursen. Det är begränsat med platser, är du intresserad så skicka in din anmälan så fort som möjligt. Startdatum är söndag 6 maj kl.18.00 och kursen kommer i största möjliga mån gå på söndagkvällar.
Instruktör är Jenny Näslund och hjälpisar är Amanda Dahlgren och Lisabet Lindbäck, alla tre är kvalade till SM i Rallylydnad 2018.

För att gå kurs på en brukshundklubb behöver du vara medlem i SBK.
Läs mer om medlemskap