ÅRSMÖTE 2021

Valberedningen är nu färdiga med sitt första förslag till våra förtroendeuppdrag inom Matfors Brukshundklubb. Alla medlemmar fått ett mail utskickat med förslagen. Ni får nu chansen att komma med egna nomineringar, mer information om detta via denna länk.
Era nomineringar ska vara skickade via ovanstående länk senast den 15 december, enligt de nya stadgarna som började gälla under 2020 får inga nya förslag lämnas efter detta datum.
Valberedningen trycker lite extra på att de väldigt gärna tar emot förslag på personer som vill vara aktiva i våra sektorer och kommittéer. Om ni vill kontakta en sektor och vill veta mer om vad sektorn gör, hittar ni kontaktinformation till dem här. Om ni inte har fått mailet med förslagen eller om ni har frågor om nomineringen kan ni maila info@matforsbhk.se så hjälper valberedningen er.
MVH Styrelsen Matfors BHK

Väl mött! // Styrelsen MBHK