Bokcirkel med Jenny Wibäck

Äntligen har vi möjligheten att erbjuda er medlemmar en digital utbildning med grymma Jenny Wibäck Temat är ”Starka tillsammans! I träning, tävling och tanke”.

När: 4 kvällar i vinter: 9/2, 23/2, 9/3 och 23/3 kl 19.00-20.00.
Hur: Fyra kurstillfällen där alla deltar och diskuterar tillsammans - ett tillfälle för varje del i boken. (För att se de olika delarna, titta på bokens innehåll på bild nedan.) Deltagarna läser och gör uppgifterna, för att därefter välja frågeställningar som de vill diskutera lite extra med Jenny och övriga i gruppen. Var och en sitter vid sin egen skärm och så går man med i en sluten Facebookgrupp. Jenny kommer då vara inloggad i den gruppen vid fyra tillfällen a 60 min.
Kostnad: 800:- och då ingår boken i priset. Om du redan har boken har du möjlighet att välja hennes bok "Starka möten" istället.
För vilka: Medlemmar i Matfors BHK. Inga förkunskaper krävs.
Anmälan: Via denna länk Begränsat antal platser. Anmälan är bindande och först till kvarn gäller!
Betalning: Görs i samband med anmälan till PG 603 06 45-3. Märk din betalning med "Jenny Wibäck".

Vem är Jenny Wibäck?

Jenny arbetar sedan 2008 som frilansande pedagog och är verksam som föreläsare, skribent och coach inom hundsport. Hon har också skapat utbildningskonceptet resurshundförare och drivit detta i kommunal regi. Dessförinnan undervisade hon i ämnet ”Användning av hund i vård och socialt arbete” på Malmö Högskola. Sedan 2019 utbildar hon sig till licensierad mental tränare vid Uneståhl Education / Skandinaviska Ledarhögskolan.
Inom Svenska Brukshundklubben har Jenny bland annat varit ideellt aktiv som domare i tävlingslydnad och fått förtroendet att döma både svenska och nordiska mästerskapen. Under 2016-2017 var hon assisterande landslagscoach.
De egna hundarna tränas och tävlas i lydnad, spår, heelwork to music, freestyle och fårvallning. (Det sistnämnda med husse Fredrik). Jenny har kvalat in till sex lydnads-SM, med tre olika hundar och varit 0.75 poäng från ett brukschampionat