Föreläsningar 2019

Åsa Sellidj

Varmt välkomna till en inspirerande föreläsning med fantastiska Åsa Sellidj torsdag 15/8 kl. 18.30! Ämnet är "Fritt följ- attityd, glädje och fokus!"
 IPO-träningen är det som har legat i fokus för Åsa de senaste sex åren, med Peter och Connie Scherk som sina stora inspirationskällor och förebilder.
Hon har jobbat heltid med hund i över fjorton år med fokus på beteende, inlärning och tävling och jobbar runt om i Sverige med föreläsningar, kurser och privatträningar.
Ett av hennes stora fokusområden är fritt följ, där hon vill ha fokus, attityd och glädje. Hon vill att hunden ska älska att jobba och inte älska att få sin belöning när jobbet är slut.
Missa inte chansen att få ta del av hennes tänk och träning!
Alla är självklart välkomna oavsett klubbtillhörighet!

Kicki Näslund

Torsdag den 28 mars kl.18.30 är ni varmt välkomna på en föreläsning om "Hur påverkar anatomin hundens hälsa?".
Föreläsare är Kicki Näslund som har varit uppfödare sedan början av åttiotalet och har alltid haft ett stort intresse av hundens anatomi. Hon kommer att leda oss genom djungeln av olika vinklar hos hunden, lära oss att se hur en hund är byggd och förklara vikten av en god anatomi hos våra hundar. Kicki kan se redan när hunden är valp hur den kommer att utveckla sina vinklar och hon kommer att berätta för oss hur hon kan göra det!
Välkommen till en intressant föreläsning, det krävs en föranmälan för att vi ska kunna beräkna fikat.

Läs mer om anmälan och betalning via knappen nedan!