Välkommen till Matfors BHK!

Alla är välkomna till vår klubb i Matfors! Vi anordnar kurser, aktiviteter och tävlingar för hund med ett brett utbud. Vår största fokus ligger på samarbete mellan förare och hund, likaså glädje och vilja att träna och umgås med likasinnade. Vad roligt att just du kikar in hos oss, skicka gärna ett mail om du har frågor om vår verksamhet. Vi ses!

Årsmöte söndag 23 maj 2021

Årets årsmöte kommer att hållas digitalt via Zoom. Vi kommer att erbjuda ett möte inför årsmötet så att ni får möjlighet att testa er utrustning och orientera er i det digitala rummet. Men vi siktar in oss på att kunna ses på plats i maj. Mer information kommer att skickas ut med en kallelse till årsmötet.

Väl mött! // Styrelsen MBHK

Anpassad kursverksamhet

Vi ser på alla anmälningar till kurser att det finns ett stort behov av att aktivera sin hund, därför kommer vi att anpassa vår kursverksamhet nu när de rådande direktiven gör att vi inte kan anordna kurser i samma utsträckning som tidigare. Vi har därför börjat starta upp ett delvis digitalt kursutbud, först ut är en Valpkurs. Även fast en del av kursen sker digitalt kommer vi också att ha gemensamma fysiska träffar med begränsat antal deltagare. Ni anmäler er precis som vanligt via hemsidan till den kurs ni är intresserade av, om vi har en delvis digital kurs på gång kommer vi att kontakta er och fråga om ni är intresserade. Avstår ni har ni kvar er plats på en ordinarie fysisk kurs. 

Digital föreläsningsserie i tre delar!

Att skapa en bra relation med sin valp eller hund är grunden för att få en trivsam och rolig tillvaro tillsammans
I de här digitala, coronasäkra föreläsningarna får du både teori och konkreta tips på hur du bygger en bra relation genom TSB-modellen:
Trygghet, Samarbete och Bestämmande
Föreläsningen baseras på Kenth Svartbergs bok ”Bra relation”.
Föreläsare: Vår instruktör Emma Sjödin
När: tis 15/12, tis 29/12 och tis 12/1 kl 19.00-20.00.
Pris: 150:- för hela serien (gratis för medlemmar som är 15 år eller yngre) Medlemaskap i MBHK krävs för deltagande.
Läs mer via knappen nedan!
Obs! Sista anmälningsdag är fre 11/12.

Valberedningens första förslag

Valberedningen är nu färdiga med sitt första förslag till våra förtroendeuppdrag inom Matfors Brukshundklubb inför 2021. Alla medlemmar fått ett mail utskickat med förslagen. Ni får nu chansen att komma med egna nomineringar, mer information om detta via denna länk.
Era nomineringar ska vara skickade via ovanstående länk senast den 15 december, enligt de nya stadgarna som började gälla under 2020 får inga nya förslag lämnas efter detta datum.
Valberedningen trycker lite extra på att de väldigt gärna tar emot förslag på personer som vill vara aktiva i våra sektorer och kommittéer. Om ni vill kontakta en sektor och vill veta mer om vad sektorn gör, hittar ni kontaktinformation till dem här. Om ni inte har fått mailet med förslagen eller om ni har frågor om nomineringen kan ni maila info@matforsbhk.se så hjälper valberedningen er.
MVH Styrelsen Matfors BHK

Snabb info via Medlemonline!

Varje ny medlem som går kurs hos oss eller som registrerar sin mailadress vid nytt medlemskap lagras i vår Medlem Onlinebas.
Via Medlem Online kan vi nå er medlemmar enkelt när vi behöver informera om möten och aktiviteter.
Vill du hjälpa oss med detta så finns det två sätt! Antingen så går du in själv och ändrar via "Mina sidor" eller så skickar du ett mail till info@matforsbhk.se och meddelar att du vill att vi registrerar din mailadress så gör vi det åt dig :)
Tack för hjälpen!
Klicka här för att komma till medlem Online!

Medlemsvillkor GDPR

Läs mer om hur vi behandlar dina person-uppgifter vid medlemskap och kursanmälan.

Kontaktuppgifter till:

Uthyrning

Huvudsponsorer

Vi vill rikta ett stort tack till våra huvudsponsorer!