Tillsammans är vi MBHK!

Medlemsmöten

På våra medlemsmöten får alla säga sitt! Det är viktigt att så många som möjligt kommer, ju fler idéer och åsikter desto bättre. Klubben behöver ständigt utvecklas och tillsammans för vi klubben framåt!

Vi bjuder på kaffe, te och mackor på våra medlemsmöten!

Styrelsemöten

Styrelsen har regelbundna möten över hela året och vill du komma i kontakt med styrelsen och skicka in ett önskemål eller en frågan kan du göra det via mail till styrelsen@matforsbhk.se
Vi lägger ut alla protokoll från våra styrelsemöten som alla medlemmar får tillgång till. Har du inte fått lösenordet kan du maila info@matforsbhk.se och be om att få det.

Vi skickar varje år ut lösenordet via medlemonline. Har du inte registrerat din mailadress så kan du göra det via Mina Sidor.

Årsmötet

Ifebruari varje år äger vårt Årsmöte rum och vi bjuder traditionsenligt på varmrätt och efterrätt efter mötet. Vi delar ur rpriser för tävlingsprestationer och har en trevlig kväll tillsammans. En fantastisk möjlighet att lära känna nya kamrater!