Alla är välkomna, nybörjare som rutinerade, vi har verksamhet för alla!

Ändrad förbundsavgift fr.o.m. 2018!

Medlemsavgifter

Helbetalande: 500 kr

(varav Förbundsavgift 400 kr & lokalklubbsavgift 100kr)

Familjemedlem: 100 kr
(om annan i familjen är helbetalande medlem i Matfors)
Delbetalande: 100 kr
(om du är helbetalande medlem i annan klubb)

Klubbens postgiro 603 06 45 -3
Märk inbetalningen med namn och personnummer.
Mail: info@matforsbhk.se

Skicka sedan ett mail med:
Personnummer
Mailadress
till info@matforsbhk.se efter att du betalat in medlemsavgiften. Eller så fyller du i formuläret här bredvid.

Som medlem får du nyttja klubbens klubbstuga och planer, får förtur till MH, kurser, tävlingar och dessutom får du en himla massa gemenskap på köpet!

Kontakta klubbens kassör om du önskar nyckel till klubbstugan. info@matforsbhk.se

Sveriges Hundungdom (6-25 år, 300 kr www.shu.se)

Vill du vara medlem i Hundungdom betalar du in till dem och kan välja Matfors BHK som klubb.

Detta krävs för att gå kurs

För att gå kurs på en Brukshundsklubb krävs ett medlemskap i SBK. Det innebär att du betalar in som Helbetalande medlem och får då automatiskt medlemskap i SBK och i en klubb som du själv väljer.
Du behöver bara vara Helbetalande medlem i en klubb, men om du vill kan du vara delbetalande om du redan är medlem i en annan klubb.
Familjemedlem går också bra för att gå kurs om någon annan i hushållet redan är helbetalande i samma klubb.
Vill du veta mer om vad som ingår i ditt medlemskap genom SBK så kan du läsa mer om det på svenskabrukshundklubben.se

Meddela oss här

Sugen på att hjälpa till?

I vår klubb finns det massor att göra, året runt. Men alltid med glimten i ögat! Att vara med på till exempel städkvällar, tävlingar och möten och så vidare, är ett bra sätt att lära känna varandra och gemenskapen ökar ännu mer.

Städkvällar har vi på våren och hösten, oftast på vardagskvällar och då bjuder klubben på middag och fika. Det brukar vara roligt och en jättehärlig stämning. Man gör det man kan, litet eller stort. Det finns en uppgift för alla!

På tävlingar och utställningar behöver vi all möjlig sorts hjälp: spårläggare, sökfiguranter, skrivare, köksbiträden, parkeringsvakter, ja allt! Inga förkunskaper krävs för det mesta så häng på och lär dig något nytt! eller om du har erfarenhet sedan tidigare, bidra med dina kunskaper.

Vill du vara med i en sektor och hjälpa till den vägen så är vi glada för det!

Medlemsmöten har vi årligen, kom och gör din röst hörd.

Vill du hjälpa klubben? Hör av dig till ansvarig sektor eller maila info@matforsbhk.se