Välkommen till oss på MBHK!

Medlemsavgifter

Helbetalande: 500 kr

(varav Förbundsavgift 400 kr & lokalklubbsavgift 100kr)

Familjemedlem: 100 kr
(om annan i familjen är helbetalande medlem i Matfors)
Delbetalande: 100 kr
(om du är helbetalande medlem i annan klubb)

Klubbens postgiro 603 06 45 -3
Märk inbetalningen med namn och personnummer.
Mail: info@matforsbhk.se

Svensk Hundungdom

6-25 år, 300 kr www.shu.se

Vill du vara medlem i Hundungdom betalar du in till dem och kan välja Matfors BHK som klubb.

Fördelar med medlemskap

Som medlem får du nyttja klubbens klubbstuga och planer, får förtur till MH, kurser, tävlingar och dessutom får du en himla massa gemenskap på köpet!

Kontakta klubbens kassör om du önskar nyckel till klubbstugan. Enbart medlemmar i MBHK har rätt till nyckel, väljer du att avbryta ditt medlemskap ska nyckeln lämnas tillbaka.
info@matforsbhk.se

Detta krävs för att gå kurs

För att gå kurs på en Brukshundsklubb krävs ett medlemskap i SBK. Det innebär att du betalar in som Helbetalande medlem och får då automatiskt medlemskap i SBK och i en klubb som du själv väljer.
Du behöver bara vara Helbetalande medlem i en klubb, men om du vill kan du vara Delbetalande i vår klubbför att stötta oss om du redan är medlem i en annan klubb.
Familjemedlem går också bra för att gå kurs om någon annan i hushållet redan är helbetalande i SBK.
Vill du veta mer om vad som ingår i ditt medlemskap genom SBK så kan du läsa mer om det på svenskabrukshundklubben.se

Meddela oss genom detta formulär när du har betalat in medlemskapet.